Донати - що може бути смачнішим?
А чи знаєте ви в чому різниця між донатами та пончиками?
Думаєте, донати – просто сучасніше слово? А ось і ні…
Якщо пірнути глибше в технологію виготовлення та рецепт, то різниця все ж є. І ця різниця в тому, що донати часто посипають цукровою пудрою або поливають глазур’ю, вони мають більш повітряну, ніжну текстуру, що наче розчиняється в роті. Одночасно, пончики за смаком більше схожі до хлібобулочних виробів, основний акцент у смаку пончиків зроблено на тісто, а не на посипку чи глазур.
Донати ТМ La Lorraine не залишать вас байдужими. Легкі, повітряні, покриті глазур’ю ласощі – дивовижно ніжні, тому що завдяки унікальній технології при виробництві використовується на 20-30% менше масла, ніж в продукції інших виробників.
В асортименті донати з начинкою та без, звичайного та міні формату.
Думаєте, донати – просто сучасніше слово? А ось і ні…
Якщо пірнути глибше в технологію виготовлення та рецепт, то різниця все ж є. І ця різниця в тому, що донати часто посипають цукровою пудрою або поливають глазур’ю, вони мають більш повітряну, ніжну текстуру, що наче розчиняється в роті. Одночасно, пончики за смаком більше схожі до хлібобулочних виробів, основний акцент у смаку пончиків зроблено на тісто, а не на посипку чи глазур.
Донати ТМ La Lorraine не залишать вас байдужими. Легкі, повітряні, покриті глазур’ю ласощі – дивовижно ніжні, тому що завдяки унікальній технології при виробництві використовується на 20-30% менше масла, ніж в продукції інших виробників.
В асортименті донати з начинкою та без, звичайного та міні формату.