Вибір Країни 2023 Favorite Food & Drinks Gold 2023 Favorite Food & Drinks Silver 2022
+38(093) 111-11-11
Кондитерські вироби
+38(093) 111-11-11
Супутні товари
+38(093) 111-11-11
Оренда
+38(093) 111-11-11
Компанія BFI отримала престижну нагороду «Знак якості»!
Ми з вами зв'яжемося
найближчим часом.
картинка Компанія BFI отримала престижну нагороду «Знак якості»! от магазина FoodStore

Компанія BFI отримала престижну нагороду «Знак якості»!

Компанія BFI отримала Всеукраїнську галузеву нагороду "Знак якості". Це визначне досягнення підкреслює високі стандарти та інноваційний підхід BFI у сфері оцінки та визнання якості продукції та послуг українських компаній.

Нагорода «Знак якості» є символом довіри споживачів та експертним підтвердженням високих стандартів роботи. Отримання цієї нагороди компанією BFI свідчить про визнання її внеску у розвиток культури якості в українському бізнесі.

Отримання «Знаку якості» - це визнання нашої наполегливої праці та відданості ідеї просування якості та інновацій в Україні. Ми пишаємося цим досягненням і продовжимо підтримувати високі стандарти у нашій роботі", - зазначив СЕО BFI Євген Міщенко.

Ця нагорода не лише підтверджує авторитет BFI як експерта у сфері оцінки якості, але й стимулює компанію до подальшого вдосконалення своєї діяльності. BFI висловлює вдячність усім партнерам та учасникам премії за довіру та підтримку.

BFI дякує всім своїм співробітникам, партнерам та учасникам премії за їхній внесок у спільний успіх. Компанія продовжить свою місію з підтримки та визнання високих стандартів якості та інновацій в українському бізнесі.