Як правило, традиційні методи контролю перевіряють вже готовий продукт на відповідність до вимог стандарту. В свою чергу система HACCP контролює всі етапи виробництва: прийом сировини, формування, випікання та заморозку продукту, упаковку, зберігання, транспортування та реалізацію. Іншими словами, включає не тільки всі вимоги традиційних методів контролю, а й значно більше, що надійніше захищає споживачів від небезпечної харчової продукції.
Ще однією особливістю системи HACCP є попереджувальні заходи під час виробництва. Невідповідні продукти не тільки вчасно відбраковуються, а ще й проводяться всі можливі заходи для уникнення погіршення якості. Такий метод контролю по-перше, оптимізує виробництво, зменшуючи збитки на підприємстві, по-друге, викликає більше довіри до продукту у дистриб’юторів та споживачів.
Оскільки продукція від Fishki Food виготовляється і для рикну України, і для експорту за кордон,наявність міжнародного сертифікату ISO (за системою HACCP) є не тільки нашим бажанням поставляти безпечні продукти харчування, а й необхідністю. Переглянути сертифікати можна за посиланням. https://fishkifood.com.ua/sertificats/