Переваги співробітництва з замороженими напівфабрикатами Компанії Fishki Food Distribution
Ми з вами зв'яжемося
найближчим часом.
06.09.2021
Переваги співробітництва з замороженими напівфабрикатами Компанії Fishki Food Distribution
• Просто зберігати. Технологія шокової заморозки забезпечує тривале зберігання продукту без зміни смакових і поживних властивостей.
• Мінімум обладнання. Для роботи з випічкою необхідні тільки морозильна камера та піч, які ми надаємо в оренду, вистійка не потрібна.
• Легко випікати. Кваліфікація пекаря не потрібна, процес займає мінімум робочого часу персоналу. Для кожного продукту є покрокова технолгічна інструкція.
• Гнучкість та економічність. Мінімум списань без упущеної вигоди: завжди можна швидко випекти і поповнити вітрину свіжим продуктом.
• Готове рішення по декору. Наша випічка вже задекорована та не деформується при випіканні, продукти потрібно лише покласти у піч та випекти.
• Привабливий вигляд. Готовий продукт залишається свіжим протягом 12 годин, що дозволяє продавати його протягом всього дня.
Назад