Шокова або, як її ще називають, глибока заморозка - це нова технологія, яка здатна поєднати «приємне з корисним», а саме: збільшити термін зберігання продуктів без шкоди для збереження її поживних якостей і органолептичних властивостей, а також забезпечити природний колір, смак і аромат готової продукції.
Переваги злибокої заморозки:
Принцип роботи глибокої заморозки: продукцію на 25-40 хвилин поміщають в шокову камеру, температура якої досягає -24 ..- 32 ° C. У ролі охолоджувача виступає повітря, яке з усіх боків обдуває вироби. Далі продукти переміщують в холодильні камери з температурою -18 ° C на 72 години, де вироби остаточно промерзають. Після таких маніпуляцій вироби готові вирушати на торгові точки. А також можуть зберігатися 180-360 днів, в залежності від складу.
Компанія Fishki Food Distribution реалізовує хлібобулочні вироби, що виготовляють з використанням технології глибокої заморозки. Також, одним з головних переваг нашої випічки є попередня вистійка перед заморозкою. Тобто, вироби, діставши з морозильної камери, відразу випікають, що значно економить місце і час на торгових точках.
Придбати якісні хлібобулочні вироби можна за посиланням https://fishkifood.com.ua/catalog/khlibobulochni_virobi/