+38093 111 11 11
Передзвоніть мені
Ми з вами зв'яжемося
найближчим часом.
Як випікати слойку від Fishki Food
07.09.2021

Як випікати слойку від Fishki Food

Щоб все гарненько пропеклося, для початку розігріємо піч. Температура та час випікання залежить від розміру продукції та вказані на етикетці і на сайті в описі товару. 

Для партнерів ми надаємо в аренду професійну конвекційну піч, що має спеціально налаштовані програми для випікання слойки від Fishki Food. Не треба хвилюватися за готовність випічки, натиснули кнопку, а все інше піч зробить за Вас.

Далі готуємо деко: стелемо на нього пергаментний папір та викладаємо напівфабрикати одразу з морозилки. Так-так, Вам не здалося, більше не треба витрачати час на дефростацію та вистійку. Наші технологи продумали все до останньої дрібниці, щоб Ви в повній мірі могли насолодитися найлегшим процесом приготування випічки.

Не забувайте залишати на деко достатню відстань між виробами, щоб гаряче повітря огортало слойку з усіх сторін і вона рівномірно пропеклася. Як правильно викладати заготовки на деко зображується під кожною продукцією у описі товару на сайті, за вимогою додактово відправляємо інстукцію.

Потім ставимо деко у піч і буквально через 20 хвилин смаколики готові.

Смачного!



Назад