Щоб все гарненько пропеклося, для початку розігріємо піч. Температура та час випікання залежить від розміру продукції та вказані на етикетці і на сайті в описі товару.
Для партнерів ми надаємо в аренду професійну конвекційну піч, що має спеціально налаштовані програми для випікання слойки від Fishki Food. Не треба хвилюватися за готовність випічки, натиснули кнопку, а все інше піч зробить за Вас.
Далі готуємо деко: стелемо на нього пергаментний папір та викладаємо напівфабрикати одразу з морозилки. Так-так, Вам не здалося, більше не треба витрачати час на дефростацію та вистійку. Наші технологи продумали все до останньої дрібниці, щоб Ви в повній мірі могли насолодитися найлегшим процесом приготування випічки.
Не забувайте залишати на деко достатню відстань між виробами, щоб гаряче повітря огортало слойку з усіх сторін і вона рівномірно пропеклася. Як правильно викладати заготовки на деко зображується під кожною продукцією у описі товару на сайті, за вимогою додактово відправляємо інстукцію.
Потім ставимо деко у піч і буквально через 20 хвилин смаколики готові.
Смачного!