Вибір Країни 2023 Favorite Food & Drinks Gold 2023 Favorite Food & Drinks Silver 2022
+38(093) 111-11-11
Кондитерські вироби
+38(093) 111-11-11
Супутні товари
+38(093) 111-11-11
Оренда
+38(093) 111-11-11
Представники «Бейкері Фуд Інвестмент» поділилися стратегією виживання під час війни на конференції Хліб.ua
Ми з вами зв'яжемося
найближчим часом.
картинка Представники «Бейкері Фуд Інвестмент» поділилися стратегією виживання під час війни на конференції Хліб.ua от магазина FoodStore

Представники «Бейкері Фуд Інвестмент» поділилися стратегією виживання під час війни на конференції Хліб.ua

Антон Смирнов та Артур Курілець, представники компанії «Бейкері Фуд Інвестмент», взяли участь у престижній конференції Хліб.ua, де поділилися цінним досвідом управління мережею виробництва заморожених хлібобулочних виробів в умовах війни.

Ключові моменти виступу

Доповідь наших експертів під назвою «Стратегія виживання фірмової мережі виробництва заморожених хлібобулочних виробів під час війни» викликала значний інтерес серед учасників конференції. У своєму виступі Антон та Артур розкрили наступні важливі аспекти:

  1. Адаптація виробничих процесів до нових реалій;
  2. Забезпечення безперебійних поставок в умовах логістичних викликів;
  3. Збереження якості продукції при оптимізації витрат;
  4. Підтримка команди та збереження кадрового потенціалу;
  5. Інноваційні рішення для підтримки бізнесу в кризових умовах.

Значення для галузі

Участь «Бейкері Фуд Інвестмент» у конференції Хліб.ua підкреслює важливість обміну досвідом та знаннями в хлібопекарській галузі, особливо в такі складні часи. Експерти BFI не лише поділилися власними стратегіями, але й отримали цінний зворотній зв'язок від колег по індустрії.

Про конференцію

Хліб.ua – це провідна галузева конференція, яка збирає професіоналів хлібопекарської промисловості для обговорення актуальних питань, обміну досвідом та пошуку інноваційних рішень. Цьогорічна конференція була особливо важливою, враховуючи безпрецедентні виклики, з якими стикнулася галузь через військові дії.

Плани на майбутнє

Досвід, отриманий на конференції, буде використано для подальшого вдосконалення стратегії та зміцнення позицій BFI на українському та європейському ринку. Ми продовжимо ділитися нашими знаннями та досвідом, сприяючи розвитку всієї галузі.

Компанія пишається внеском наших експертів у розвиток галузі та дякує організаторам конференції за можливість поділитися досвідом.