МХП, міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, у співпраці з BFI представляє чотири нові продукти під популярним брендом «Легко».
Читати далі
У рамках кампанії #Розквітай відбулася виїзна донація крові у лаунж-зоні Центрального автовокзалу Києва. Компанія BFI виступила партнером цієї важливої акції, забезпечивши учасників смачним та поживним перекусом після здачі крові.
Читати далі
29 вересня в Києві відбулася благодійна подія #ВелоППО: Велопарад дівчат & True Trail, організована U-Cycle, Київською соткою та Гуркітом. Метою заходу було зібрати 500 тисяч гривень на потреби підрозділів протиповітряної оборони Київщини. Компанія BFI долучилася до цієї важливої ініціативи, представивши свою продукцію учасникам велоподії.
Читати далі
19 вересня 2024 року компанія «Бейкері Фуд Інвестмент» отримала високі нагороди на українському міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks 2024, який відбувся 17-18 вересня в Києві. Продукти з торгової марки TM Danish були високо оцінені за якість та смакові характеристики, здобувши золото та срібло в категорії хлібобулочних виробів.
Читати далі
Ми раді повідомити про майбутню співпрацю між BFI та всесвітньо відомою мережею ресторанів швидкого харчування KFC!
Читати далі
На 16-й Міжнародній конференції «PrivateLabel-2024: Нові вектори в розвитку ВТМ — український та зарубіжний досвід» заступниця генерального директора Юлія Горбаченко розповіла про управління якістю виробництва торгової марки BFI.
Читати далі
3-6 вересня 2024 року компанія Bakery Food Investment взяла участь у престижній міжнародній виставці World Food Istanbul 2024, яка проходила у виставковому центрі Tüyap Fair Convention and Congress Center у Стамбулі.
Читати далі
Раді повідомити нашим клієнтам смачну новину – ми розширюємо асортимент! Відтепер ваші улюблені сінабони та піцабони доступні у новому форматі вагою 90 г.
Читати далі
Раді повідомити нашим шанувальникам чудову новину – улюблений багатьма «Міні Абрикос» повертається до нашого асортименту! І це повернення особливе, адже ми попрацювали над удосконаленням рецептури, щоб зробити смак ще більш насиченим та натуральним.
Читати далі