Щоб все гарненько пропеклося, для початку розігріємо піч. Температура та час випікання залежить від розміру продукції та вказані на етикетці і на сайті в описі товару.
Для партнерів ми надаємо в аренду професійну конвекційну піч, що має спеціально налаштовані програми для випікання слойки від Fishki Food. Не треба хвилюватися за готовність випічки, натиснули кнопку, а все інше піч зробить за Вас...
• Просто зберігати. Технологія шокової заморозки забезпечує тривале зберігання продукту без зміни смакових і поживних властивостей.
• Мінімум обладнання. Для роботи з випічкою необхідні тільки морозильна камера та піч, які ми надаємо в оренду, вистійка не потрібна....
Як правило, традиційні методи контролю перевіряють вже готовий продукт на відповідність до вимог стандарту. В свою чергу система HACCP контролює всі етапи виробництва: прийом сировини, формування, випікання та заморозку продукту, упаковку, зберігання, транспортування та реалізацію. Іншими словами, включає не тільки всі вимоги традиційних методів контролю, а й значно більше, що надійніше захищає споживачів від небезпечної харчової продукції.
ДетальнішеНапівфабрикати, судячи з самого слова, - це вироби, які були на половину приготовлені на виробництві. Тобто, професійні фахівці продумали страву, підібрали інгредієнти, замісили, сформували і підготували її до зберігання. Іншими словами, зробили все можливе, щоб спростити Вам кулінарне життя.
Чому ж взагалі існує думка «Проти»?...
Детальніше1) розігріваємо духову піч до 250°C,
2) на деко викладаємо бажану кількість картоплі, щоб усім вистачило
3) випікаємо у духовці всього 6 хвилин.
4) підсолюємо за смаком.
Ву а ля, картопля фрі готова!
Шокова або, як її ще називають, глибока заморозка - це нова технологія, яка здатна поєднати «приємне з корисним», а саме: збільшити термін зберігання продуктів без шкоди для збереження її поживних якостей і органолептичних властивостей, а також забезпечити природний колір, смак і аромат готової продукції.
Переваги злибокої заморозки:
Детальніше
На перший погляд досить складно відрізнити мафіни від кексів. Адже візуально вони майже однакові. Ключова відмінність між ними криється в тісті: відрізняються співвідношення інгредієнтів, спосіб приготування та начинка.
Мафін - американська порційна випічка, яка вважається одним із різновидів хліба, і це не дивно, оскільки цукор для мафінів майже не використовується, на відміну від кексів. У рецептурі мафінів велика кількість...
Мало хто здатний встояти перед ароматною та смачною випічкою, особливо, якщо мова йде про слойку. Але чи знаєте Ви в чому секрет такої пишності і легкості?
Масло - найголовніший інгредієнт листкової випічки. Вершкового масла або маргарину в тісті майже стільки, скільки і борошна. Не дарма слойка отримала звання найкалорійнішої випічки у світі! Саме масло здатне розділяти тоненькі шари тіста і робити випічку настільки пишною при випіканні.
Історія виникнення листкового тіста (його ж називають слоєним) веде в далекий 1640 рік. Саме тоді учень кондитера в Парижі бажаючи догодити хворому батькові, якому приписали дієту, замісив тісто з води, борошна та масла, розкатав його на столі, згорнув і повторив цю процедуру кілька разів.
Головний кондитер закладу не повірив в реальність ідеї, вважаючи, що масло витече з тіста під дією температури. Але яке ж було його здивування, коли діставши з печі, вони побачили гарно розшарований випечений виріб.
В світі нараховують близько 50 сортів кави, однак лише два їх види набули широкої популярності - це Арабіка та Робуста. При цьому, Арабіка має ніжніші смакові властивості та користується більшою популярністю серед споживачів. На смак вона м'яка, має більш виражену кислинку та щільну консистенцію напою...
Детальніше